Förvaltning

Brf Solnahus nr 1 anlitar ekonomisk förvaltning från Nabo. Den ekonomiska förvaltningen innebär bland annat att det är Nabo som skickar ut avgiftsavier och som hjälper styrelsen med budget och årsbokslut. Eftersom Nabo hanterar föreningens ekonomi har vi inte någon ”ekonom” som styrelsepost utan ”vår” ekonom jobbar på Nabo. Detta borgar för kontinuitet och hög kvalitet i skötseln av föreningens ekonomi.

Alla bostadsrättshavare har en kundportal hos Nabo. Här hittar du information som rör din bostad och vår förening Solnahus nr 1. Du kan logga in med BankID. Titta också gärna igenom dokumenten som finns här.

För frågor om avgift, kontrakt etc. går det bra att direkt kontakta Nabo på 010-288 00 27 (öppet kl 9-11.30) eller avgifthyra@nabo.se.

Den tekniska förvaltningen omfattar underhållsplanering och löpande drift som säkerställer fastigheternas nuvarande och framtida värde. Föreningen/styrelsen tar själv ansvaret för att anlita leverantörer om något underhåll eller reparation ska göras som går utanför vårt avtal med Nabo. Föreningens bostadsrättsinnehavare kan anlita Nabo för underhåll av sin lägenhet och betalar då kostnaden för åtgärden själv.